Een actief bedrijfsuitje, voor ieder wat wils

Bedrijfsuitje aan het water in recreatiepark het Rutbeek in Enschede. Een prachtige locatie voor verschillende activiteiten voor groepen van 12 tot 250 personen!

Bekijk alle activiteiten Vraag een offerte aan

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje in Overijssel? Skicentrum Moser is gelegen op het recreatiepark het Rutbeek in Enschede, een van de leukste steden in Overijssel. We hebben een groot terras dat uitkijkt over het water. Perfect voor een hapje of drankje tussen de activiteiten door! Daarnaast kun je naast outdoor activiteiten ook in de winter bij ons terecht, onder andere voor skiën en snowboarden.

Praktische informatie

Huisregels en algemene voorwaarden

Voor jouw veiligheid en die van anderen hanteren we bij Skicentrum Moser een aantal huisregels.


Veiligheid

Uiteraard staat veiligheid bij ons centraal. Deze is gegarandeerd doordat al onze activiteiten volledig worden begeleid door instructeurs.


Overige tips

Wil je jullie bedrijfsuitje uitbreiden met een andere activiteit of met een hapje en een drankje? Dit is mogelijk! Bekijk onze eet & drink arrangementen of geef je wensen aan ons door.

bedrijfsuitje expeditie robinson bedrijfsuitje Vlotbouwen

Wij bieden verschillende openingstijden, afhankelijk van het seizoen. Zo zijn onze outdoor activiteiten en het klimbos geopend vanaf het voorjaar en is de skibaan vanaf oktober te betreden. Bekijk onze huidige openingstijden

Het is mogelijk om feesten te organiseren voor groepen van 12 tot 250 personen.

Dat kan zeker! Wij bieden diverse eet & drink arrangementen aan, waaronder lunch. Bekijk onze arrangementen of neem contact met ons op door te bellen naar (053) - 42 831 41 of te mailen naar info@skicentrummoser.nl

Bedrijfsuitje bij Skicentrum Moser

  • Outdoor activiteiten
  • Groepen van 12 tot 250 personen
  • Verschillende arrangementen inclusief eten en drinken
  • Bedrijfsuitje op maat
  • Voldoende parkeergelegenheid
Vraag offerte aan

Leuke activiteiten