Onze Skipiste

In het oosten van Nederland, vlakbij Enschede, ligt de parel van de Nederlandse buiten skibanen. Skicentrum Moser beschikt over 3 verschillende afdalingen voor zowel beginners tot gevorderden. De afdalingen beschikken ieder over een sleeplift en de lengtes van de borstelbanen variëren tussen 100 meter en 160 meter. Waarom kiezen voor de buiten skibaan van Skicentrum Moser? U ervaart het gevoel van op een berg staan, net als op een echter berg, en leert om te gaan met deze spanning. Daarnaast vergt het skiën op een buiten borstelbaan een goede basistechniek en hiervan profiteer u op uw wintersport. Skicentrum Moser helpt u hier graag mee en doet dit door het inzetten meer dan 25 jaar ervaring in het trainen van wintersporters in Nederland. Onze leraren staan voor u klaar!

Gedurende het skiseizoen zijn de buitenbanen ook geopend voor de recreatieve skiërs, naast de afdalingen beschikt Skicentrum Moser over een gezellige horeca gelegenheid waar u alvast de sfeer van de wintersport kunt proeven en in de stemming kunt komen.

Skischool

Goed voorbereid op wintersport!

De skischool is geopend van oktober t/m maart om uw ski- en/of snowboardvaardigheden te verbeteren. Onze ervaren en enthousiaste leraren geven ski- en snowboardles aan volwassenen en kinderen (vanaf 3 jaar) van elk niveau. Skicentrum Moser vindt haar oorsprong in Oostenrijk en heeft de gerenommeerde skitechniek als eerste in Nederland geïntroduceerd. De lessen volgen een vaste structuur en zijn er op gericht uw basistechniek te verfijnen.

Naast de lessen bieden wij ook de mogelijkheid om de ski/snowboard materiaal bij ons te huren gedurende de lessen.

U kunt bij ons verschillende lessen volgen. U kunt skiën in groepsverband of via privélessen. Groepen worden samengesteld uit minimaal 4 personen en maximaal 8 personen, deze worden gegeven op de reguliere openingstijden. Voor iedereen die wat meer persoonlijke aandacht wil kan privélessen boeken. U geniet dan van lessen speciaal op uw niveau afgestemd en op een moment dat het u uitkomt. Ook voor sportieve mensen die snel willen leren of juist voor mensen die angst ervaren zijn, biedt een privéles uitkomst. Zowel de groepslessen als de privélessen zijn mogelijk voor alle leeftijden.

Naast de lessen bieden wij ook de mogelijkheid om de ski/snowboard materiaal bij ons te huren gedurende de lessen.

Snowboarden

Vind jij skiën leuk? Misschien vind je snowboarden nog leuker! Wil je leren snowboarden of je techniek verbeteren en je goed voorbereiden op je wintersportvakantie? Geef je dan op voor een cursus.

Onder leiding van een gediplomeerde snowboard leraar leer je de juiste techniek van het snowboarden. Maar je zult ook vooral plezier beleven en goed voorbereid zijn op de ski/snowboard vakantie.

  • Snowboardlessen geven wij vanaf 10 jaar.
  • Snowboard les in groepsvorm word gegeven met een maximum van 5 personen.
  • Snowboardlessen worden gegeven op de dinsdagavond, donderdagavond en de zaterdag

Overige mogelijkheden

Naast de reguliere lessen bieden wij ook overige mogelijkheden zoals school skiën, skiwedstrijden en skiclinics.

School skien

Skicentrum Moser biedt verschillende school skipakketten aan voor scholen. Ben je op zoek naar een origineel schooluitje? Of zoek je een eerste kennismaking met wintersport trainingen skiën ter voorbereiding voor een schoolreis of ondersteuning met ervaren leraren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Skiwedstrijden

Skicentrum Moser biedt jeugdige talenten de mogelijkheid om skiën als een sport te gaan beoefenen door deel te nemen aan de landelijke wedstrijden. Het seizoen voor een wedstrijd skiër is van oktober t/m mei. Deelnemers hebben de mogelijkheid om 2 keer per week te gaan trainen. 1 keer per 2 weken kan men deelnemen aan een wedstrijd dat georganiseerd word door de NSKIV. Eén keer per jaar zal er ook een wedstijd plaatsvinden bij Skicentrum Moser. Heb je interesse? Kom dan even kijken tijdens een van onze trainingen of neem contact op met pws@skicentrummoser.nl

Skiclinics

gaat jouw bedrijf als uitje met z’n allen op wintersport? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Skicentrum Moser biedt bedrijven pakketten aan zodat iedereen goed voorbereid mee gaat op wintersport en natuurlijk alvast in de stemming kan komen!