Combineren

Bent u op zoek naar een combinatie van activiteiten dan is er ook de mogelijkheid om de tubing activiteit te combineren met bijvoorbeeld skiën, survivalen, klimbos en bushcraft. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Funtubing & Extreme tubing

Tubing is de nieuwe sensatie bij Skicentrum Moser. Met hoge snelheid naar beneden in een tubingband is iets waar u of uw kinderen geen genoeg van zullen krijgen. Gegarandeerd succes en een unieke ervaring. Wij bieden twee verschillende soorten tubing: funtubing en extreme tubing.

Funtubing

Bij Funtubing glijdt u van de skipiste, hier zal men interactief begeleid worden door een enthousiaste medewerker …niks leuker om met een hoge snelheid met z’n allen naar beneden glijden. Funtubing is de perfecte activiteit voor een familie-, kinder- of bedrijfsfeest.

Extreme tubing

Bent u op zoek naar meer uitdaging? Met de Extreme tubing baan mag Skicentrum Moser zich met trots de eigenaar van de langste en meest uitdagende tubingbaan van Nederland noemen. Wel 200 meter lang en een grote variatie aan bochten. U zult niet meer willen stoppen! Als u het nog aandurft natuurlijk.

Voorwaarden

Het minimum aantal deelnemers voor deelname aan tubing is 6 personen. U heeft tevens de mogelijkheid om na de activiteit gebruik te maken van diverse arrangementen in onze restaurant. Geïnteresseerd? Schrijf u direct in of neem contact met ons op voor meer informatie.