Actieve bedrijfsuitjes in Enschede

Bedrijfsuitjes op recreatiepark het Rutbeek in Enschede. Een geweldige locatie voor diverse activiteiten voor groepen van 12 tot 250 personen!

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje in Overijssel? Skicentrum Moser is gelegen op het recreatiepark het Rutbeek in Enschede, een van de leukste steden in Overijssel. We hebben een groot terras dat uitkijkt over het water. Perfect voor een hapje of drankje tussen de activiteiten door. Daarnaast kun je naast outdoor activiteiten ook in de winter bij ons terecht, onder andere voor skiën en snowboarden.

Praktische informatie

Voor jouw veiligheid en die van anderen hanteren we bij Skicentrum Moser een aantal huisregels.

Uiteraard staat veiligheid bij ons centraal. Deze is gegarandeerd doordat al onze activiteiten volledig worden begeleid door instructeurs.

Wil je jullie bedrijfsuitje uitbreiden met een andere activiteit of met een hapje en een drankje? Dit is mogelijk! Bekijk onze eet & drink arrangementen of geef je wensen aan ons door.

Veelgestelde vragen

Wij bieden verschillende openingstijden, afhankelijk van het seizoen. Zo zijn onze outdoor activiteiten en het klimbos geopend vanaf het voorjaar en is de skibaan vanaf oktober te betreden. Bekijk onze huidige openingstijden

Het is mogelijk om feesten te organiseren voor groepen van 12 tot 250 personen.

 

Dat kan zeker! Wij bieden diverse eet & drink arrangementen aan, waaronder lunch. Bekijk onze arrangementen of neem contact met ons op door te bellen naar (053) – 42 831 41 of te mailen naar info@skicentrummoser.nl

 
Bedrijfsuitje bij
Skicentrum Moser
  • Outdoor activiteiten
  • Groepen van 12 tot 250 personen
  • Verschillende arrangementen inclusief eten en drinken
  • Bedrijfsuitje op maat
  • Voldoende parkeergelegenheid
Heb je speciale wensen? Wij denken graag mee!

Wij zijn flexibel en staan open voor ideeën. Neem gerust contact op als je vragen hebt of persoonlijk geholpen wilt worden door één van onze medewerkers.