Eetcafe het Rutbeek

Eetcafé het Rutbeek is gelegen op een mooie locatie in het recreatiepark het Rutbeek. Het is de plek bij uitstek om na een mooie wandeling of fietstocht een stop te maken en onder het genot van een drankje en een hapje even bij te komen. Wilt u gewoon lekker genieten van de omgeving, dan kan dit natuurlijk ook. Ons terras biedt een prachtig uitzicht over het water en u kunt lekker wegdromen. Het eetcafé biedt een simpele edoch lekkere kaart. De ingrediënten worden allen lokaal vers ingekocht. Of u nu komt voor onze specialiteit apfelstrudel bij de koffie of een lekkere panini voor bij de lunch, wij hebben voor elk wat wils.

In aanvulling op het aangesloten Skicentrum Moser beschikt eetcafé het Rutbeek over een echte Biergarten. Het terras is ingericht in Beierse stijl en wij bieden een mooie pallet aan Beierse bieren. Niets zo fijn om met een echte ‘Weizen Bier’ te genieten in de zon..

Openingstijden

Eetcafe het Rutbeek is het gehele jaar geopend, echter variëren onze openingstijden gedurende de seizoenen. Voor meer informatie kunt u onze openingstijden bekijken en bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. Bent u op zoek naar een locatie voor Feesten en Partijen? Kijk dan snel op deze pagina voor meer informatie.