Eetcafe het Rutbeek

Eetcafé het Rutbeek ligt op een mooie locatie in het recreatiepark het Rutbeek. Een ideale plek om, na een mooie wandeling of fietstocht, even bij te komen met een hapje en drankje. Maar ook om gewoon even lekker te genieten van de omgeving. Ons terras biedt een prachtig uitzicht over het water.

In aanvulling op het aangesloten Skicentrum Moser beschikt eetcafé het Rutbeek over een echte Biergarten. Het terras is ingericht in Beierse stijl en wij bieden een mooie pallet aan Beierse bieren. Niets zo fijn om met een echte ‘Weizen Bier’ te genieten in de zon..

Biergarten

Eetcafé het Rutbeek beschikt over een echte Biergarten! Het terras is ingericht in Beierse stijl en we hebben een groot aanbod aan Beierse bieren. Niets zo heerlijk om met een echte ‘Weizen Bier’ te genieten in het zonnetje.

Openingstijden

Eetcafé het Rutbeek is het hele jaar geopend. Maar de tijden variëren gedurende de seizoenen. Bekijk voor meer informatie onze pagina met openingstijden (link naar pagina met openingstijden) of neem contact met ons op. .

Feesten en evenementen

Het is mogelijk om Eetcafé het Rutbeek te huren voor feesten of evenementen. Bekijk hieronder de opties.

Privé feesten & evenementen Zakelijke feesten & evenementen