Jungle Beats, expeditie in de jungle

Dé expeditie waarmee je de jungle betreedt en op zoektocht gaat naar de verloren schat. Volg het verhaal van de ‘Oude Stam’ en klim over de Rand van de Jungle, kruip door de Donkere Grotten en Slinger via de Lianen om alle puzzelstukken te verzamelen die je nodig hebt om de schat te kunnen openen.

Boek Jungle Beats

Dé expeditie waarmee je de jungle betreedt en op zoektocht gaat naar de verloren schat. Volg het verhaal van de ‘Oude Stam’ en klim over de Rand van de Jungle, kruip door de Donkere Grotten en slinger via de Lianen om alle puzzelstukken te verzamelen die je nodig hebt om de schat te kunnen openen. Begin de dag met een stukje taart (mag je zelf meenemen) en ranja en ga vervolgens de uitdaging aan!

Praktische informatie

Welke deelname vereisten zijn er voor jungle beats?

Voor de uitdagende expeditie geldt een minimumleeftijd van 8 jaar. Verder is iedereen dit lichamelijk fit genoeg is en over voldoende lef beschikt welkom! Wel is er een minimum aantal deelnemers van 6 benodigd. Daarnaast zal de activiteit +/- 1,5 uur duren.


Veiligheid

Uiteraard staat veiligheid bij ons centraal. Deze is gegarandeerd doordat de activiteit volledig wordt begeleid door een instructeur.


Overige tips

Wil je de activiteit uitbreiden met een andere activiteit of met een hapje en een drankje? Dit is mogelijk! Bekijk onze eet & drink arrangementen of geef je wensen aan ons door.

jungle beats

Prijzen

Jungle Beats kids

Vanaf 8 jaar

€15,00 p.p


Extra

30 minuten Fun Tubing

€6,00 p.p

Patat, snack en onbeperkt ranja

€5,50 p.p

Wij hanteren de volgende openingstijden voor onze outdooractiviteiten, waaronder jungle beats:

ma gesloten
di 10.00 - 18.00
wo 10.00 - 19.00
do 10.00 - 18.00
vr 10.00 - 19.00
za 10.00 - 19.00
zo 10.00 - 18.00

Het minimum aantal deelnemers is 6

Dat kan zeker! Wij bieden diverse eet & drink arrangementen aan, waaronder lunch. Bekijk onze arrangementen of neem contact met ons op door te bellen naar (053) - 42 831 41 of te mailen naar info@skicentrummoser.nl

Dat is zeker mogelijk! Geef je wensen aan ons door door contact met ons op te nemen en wij zullen de mogelijkheden met je bespreken.

Tickets boeken: Jungle Beats

  • Ongeveer 1,5 uur plezier
  • Inclusief begeleiding door een instructeur
  • Minimum aantal deelnemers: 6
Boek Jungle Beats

Boek direct je tickets en betreedt de jungle

Boek Jungle Beats

Andere leuke activiteiten