Kamp Rutbeek, voor de echte doorzetters

Tijdens Kamp Rutbeek overwinnen jullie, net als de Special Forces, alle obstakels op jullie weg. Klim samen over het Daknet, duik onder het Kruipnet door en overwin je angst voor kleine ruimtes in het Riool.

Boek kamp Rutbeek Boek kamp Rutbeek Kids

Tijdens Kamp Rutbeek overwinnen jullie, net als de Special Forces, alle obstakels op jullie weg. Klim samen over het Daknet, duik onder het Kruipnet door en overwin je angst voor kleine ruimtes in het Riool. Elk obstakel heeft zijn eigen (team)opdracht. Kracht, teamwork en wilskracht zijn nodig om alle obstakels en opdrachten succesvol door te komen.

Praktische informatie

Welke deelname vereisten zijn er voor kamp Rutbeek?

Voor de jongeren is er een variant van kamp Rutbeek voor kids. Je moet minimaal 10 jaar oud zijn. Verder is iedereen dit lichamelijk fit genoeg is en over voldoende lef beschikt welkom! Wel is er een minimum aantal deelnemers van 8 benodigd. Daarnaast zal de activiteit +/- 1,5 uur duren.


Veiligheid

Uiteraard staat veiligheid bij ons centraal. Deze is gegarandeerd doordat de activiteit volledig wordt begeleid door een instructeur.


Overige tips

Wil je de activiteit uitbreiden met een andere activiteit of met een hapje en een drankje? Dit is mogelijk! Bekijk onze eet & drink arrangementen of geef je wensen aan ons door.

Prijzen

Kamp Rutbeek

Volwassenen

€22,50 p.p


Kamp Rutbeek kids

vanaf 10 jaar

€15,00 p.p

Wij hanteren de volgende openingstijden voor onze outdooractiviteiten, waaronder kamp Rutbeek:

ma gesloten
di 10.00 - 18.00
wo 10.00 - 19.00
do 10.00 - 18.00
vr 10.00 - 19.00
za 10.00 - 19.00
zo 10.00 - 18.00

Het minimum aantal deelnemers is 8

Dat kan zeker! Wij bieden diverse eet & drink arrangementen aan, waaronder lunch. Bekijk onze arrangementen of neem contact met ons op door te bellen naar (053) - 42 831 41 of te mailen naar info@skicentrummoser.nl

Dat is zeker mogelijk! Geef je wensen aan ons door door contact met ons op te nemen en wij zullen de mogelijkheden met je bespreken.

Tickets boeken: kamp Rutbeek

  • Duur activiteit: ongeveer 1,5 uur
  • Inclusief begeleiding door een instructeur
  • Minimum aantal deelnemers: 8
Boek kamp Rutbeek Boek kamp Rutbeek Kids

Boek direct je tickets voor de meest uitdagende training

Boek kamp Rutbeek Boek kamp Rutbeek Kids

Andere leuke activiteiten