Klimbos Rutbeek, een echte adrenalinekick

✓ Kom klimmen vanaf 6 jaar!
✓ 1,5 tot 2 uur klimplezier 
✓ Gave routes via balkjes en kabels
✓ inclusief materiaal en instructie

Durf jij ons klimbos in Enschede te betreden? Je klimt en klautert behendig van boom naar boom, via balkjes, planken, netten en kabels. Bij de liaan wordt je durf en doorzettingsvermogen op de proef gesteld. Daarnaast zwaai je als een Tarzan (of Jane) aan een touw van boomplateau tot boomplateau. Dit alles binnen 1,5 à 2 uur.

Praktische informatie

Bij ons klimbos in Enschede vind je twee soorten parcours. Het laag parcours, ook wel het kinderparcours, zit op ca. 2 meter hoogte en is ideaal voor de jongere avonturiers. Om dit parcours te betreden moet je minimaal 6 jaar oud zijn en een minimale lengte van 1.20 m hebben. Dit in verband met de hoogte van de zekeringskabel.

Voor het hoog parcours geldt een minimumleeftijd van 10 jaar en een minimale lengte van 1.40 m. Verder is iedereen dit lichamelijk fit genoeg is en over voldoende lef beschikt welkom!

Uiteraard staat bij ons klimbos veiligheid centraal. Deze door het gebruik van een klimgordel en een dubbele zekeringslijn met 2 karabiners. Voordat je aan het echte werk mag beginnen krijg je eerst een uitgebreide instructie op ons oefenparcours.

Wij raden aan om in je meest sportieve outfit en stevige schoenen naar het klimbos te komen. Wil je als ouders de klimkunsten van jouw kids in de gaten houden? Door de geringe hoogte van ons kinderparcours kun je uitstekend langs het parcours meelopen en mooie actiefoto’s maken.

Prijzen

Laag parcour
Hoog parcour

Veelgestelde vragen

Het klimbos is open vanaf april tot oktober. In deze periode hanteren wij de volgende openingstijden:

magesloten
diop afspraak
wo14.00 – 17.00
doop afspraak
vr14.00 – 17.00
za14.00 – 17.00
zo14.00 – 17.00

 

Het kinderparcours kun je voor maximaal 15 personen reserveren. Voor het hoge parcours geldt geen maximum aantal personen.

 

Dat kan zeker! Wij bieden diverse eet & drink arrangementen aan, waaronder lunch. Bekijk onze arrangementen of neem contact met ons op door te bellen naar (053) – 42 831 41 of te mailen naar info@skicentrummoser.nl

Dat is zeker mogelijk! Geef je wensen aan ons door door contact met ons op te nemen en wij zullen de mogelijkheden met je bespreken.

 
Wil je met een groep klimmen v.a. 6 personen?
  • Combineer klimmen met fun tubing
  • Maak je dag compleet met een hapje eten
  • Heb je speciale wensen? Neem contact op!
Heeft u speciale wensen? Wij denken graag mee!

Wij zijn flexibel en staan open voor ideeën. Neem gerust contact op als u vragen heeft of persoonlijk geholpen wil worden door één van onze medewerkers.