Skiën en snowboarden

Goed voorbereid op wintersport vakantie? Kom lessen in Enschede. Wij geven les aan beginners en gevorderden, jong en oud. Natuurlijk ben je ook welkom om even lekker vrij te komen skiën met je eigen materiaal.

Skicentrum Moser heeft drie verschillende borstelbanen die het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Een borstelbaan is een kunstmatige skibaan waarbij de ondergrond bestaat uit kunstofborstels. Om te kunnen skiën en snowboarden op een borstelbaan heb je een goede basistechniek nodig.

Praktische informatie

Onze drie borstelbanen hebben verschillende afdalingen. De lengtes verschillen van 100 tot 160 meter. Er zijn sleepliften aanwezig die je naar boven brengen.

Leren skiën of snowboarden op een kunstbaan is een goede voorbereiding op het echte werk. Je voelt hoe het is om op een berg te staan en leert om te gaan met de spanning.

Omdat wij de veiligheid van onze cursisten en onze instructeurs willen waarborgen hanteren wij de volgende veiligheidsvoorschriften.

– Alleen personeelsleden en vrijwilligers mogen de skibaan betreden zonder  materiaal (ski’s, snowboard, helm, tube)

– Er is een maximum aantal personen dat tegelijk gebruik kan maken van de skipiste. Toegang tot de skipiste wordt beperkt wanneer dit maximum is bereikt

– Het dragen van beschermende kleding en handschoenen is verplicht

– Controleer, voor dat je skipiste opgaat, of al je zakken dicht zijn. Scherpe objecten zoals sleutels mogen niet meegenomen worden

 

 

 

Als je komt skiën of snowboarden dan adviseren we je om sportieve kleding te dragen. Zoals een lange (ski/sport)broek en een shirt of vest met lange mouwen. De skibaan wordt regelmatig besproeid met water waardoor de onderkant van je broek nat kan worden.

Prijzen

Veelgestelde vragen

De skibaan is geopend vanaf 1 oktober.

magesloten
di14.00 – 22.00
wo14.00 – 22.00
do14.00 – 22.00
vr14.00 – 22.00
za10.00 – 18.00
zo10.00 – 18.00

Gedurende het winterseizoen is ons skicentrum 6 dagen per week geopend en bieden wij dagelijks lessen aan voor kinderen en volwassenen. 

 

Wij geven skiles aan kinderen vanaf 4 jaar en snowboardles vanaf 10 jaar.

Groepslessen bestaan uit minimaal 4, en maximaal 8 deelnemers.

Een ski- of snowboardles duurt in totaal 60 minuten. 

Je gaat eerst 10 minuten in-skiën en krijgt vervolgens 50 minuten les.

Je dient 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn.

Als je kind 12 jaar of ouder is dan kunnen jullie samen les nemen. Kinderen jonger dan 12 jaar geven we apart les omdat de lesmethode voor volwassenen en kinderen verschilt. Het is vaak wel mogelijk om lessen te volgen op hetzelfde tijdstip. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken.

 

Je boekt makkelijk een ski- of snowboard les via onze website. Zodra wij de gegevens en wensen ontvangen hebben, komen wij terug met een voorstel voor lestijden. Bij inschrijving wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren voor dag en tijd. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor inschrijvingen en is het altijd mogelijk om langs te komen bij ons skicentrum. Wij staan je graag te woord!

Groepslessen kunnen niet geannuleerd worden. 

Wel bieden we de mogelijkheid bij een reeks van 7 lessen om maximaal 1 les in te halen en bij een reeks van 10 lessen zijn dit maximaal 2 lessen. Deze les zal opnieuw worden gepland in overleg.

Privélessen kunnen tot maximaal 24 uur van te voren worden geannuleerd. 

Voor lessen die later worden geannuleerd brengen we 50% van het totale bedrag in rekening.

De ski- of snowboardlessen worden vooraf betaald. Bij groepslessen betaalt je het hele bedrag, voor alle lessen, in één keer. Privélessen kunnen per les betaald worden.

Jazeker, wij verhuren ski/ snowboard materiaal voor volwassenen en kinderen.

 

Ja, neem voor meer informatie contact op, of kom langs om een afspraak te maken voor het onderhoud van uw materiaal.

Ja, bij Skicentrum Moser bewaren we gevonden voorwerpen maximaal één maand. De eerste week kunnen we het voorwerp naar je terugsturen via post of koerier (hier zijn kosten aan verbonden). Na de eerste week kunt je voorwerpen alleen op komen halen.

Heb je last van hoogtevrees of heb je een minder prettige ervaring gehad tijdens het skiën waardoor je angstig bent geworden? Wij helpen je daar graag vanaf. Onze instructeurs hebben hier ervaring mee en helpen je graag met het overwinnen van je angst.

Tickets boeken: proefles
  • Een proefles duurt 45 minuten
  • De prijs is inclusief materiaal
  • Kun je op je gewenste dag en tijdstip niet online reserveren?
  • Bel naar 053-4283141 en vraag naar de mogelijkheden
Heb je speciale wensen? Wij denken graag mee!

Wij zijn flexibel en staan open voor ideeën. Neem gerust contact op als je vragen hebt of persoonlijk geholpen wilt worden door één van onze medewerkers.