Tubing en andere activiteiten

Het is mogelijk om Tubing te combineren met andere activiteiten zoals skiën, het klimbos of survival. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Wat is tubing?

Bij Tubing glij je in een opblaasband met hoge snelheid van de skibaan. Het is een nieuwe sensatie, leuk voor jong en oud. Uw kinderen zullen er geen genoeg van kunnen krijgen. Lachen, gieren en brullen. U kunt kiezen voor Fun Tubing of Extreme Tubing.

Vrij Tuben

Wilt u ook graag een keer Tubing proberen, maar u heeft niet de minimale hoeveelheid personen beschikbaar om een arrangement te boeken? Geen probleem! Elke vrijdag en zaterdag in de reguliere schoolvakanties kunt u ook met minimaal twee personen boeken tijdens onze vrije Tubing inloop. Elk heel uur begint er een Tubing groep, waar u dan makkelijk bij kan aansluiten en tóch de ervaring van het Tuben op kan doen.

Reserveer een Tube
Funtubing

Fun Tubing is de perfecte activiteit voor een familie-, kinder- of bedrijfsfeest. U glijdt met z’n allen op hoge snelheid van de skibaan en wordt daarbij begeleid door één van onze medewerkers. Super spannend!

Extreme tubing

Op zoek naar meer uitdaging? Ga dan voor Extreme Tubing. Skicentrum Moser heeft de meest uitdagende Tubing baan van Nederland. Zo’n 200 meter lang met een grote variatie aan bochten. Durft u het aan?

Kids activiteiten en feestjes