Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Als u komt skiën of snowboarden dan adviseren we u om sportieve kleding te dragen. Zoals een lange (ski/sport)broek en een shirt of vest met lange mouwen. De skibaan wordt regelmatig besproeid met water waardoor de onderkant van uw broek nat kan worden.

Voor kinderen tot en met 15 jaar geldt een helmplicht. Het dragen van een helm voor volwassenen is niet verplicht maar wordt wel aanbevolen. Helmen zijn aanwezig maar een eigen helm meenemen mag uiteraard ook.

Ja. We raden aan om de ski’s of het snowboard te laten zien aan een medewerker. Deze kan beoordelen of uw materiaal geschikt is voor de borstelbaan. Schade is voor eigen risico.

Nee. De tarieven van de ski/ snowboardlessen zijn exclusief materiaal huur.

Wij geven skiles aan kinderen vanaf 4 jaar en snowboardles vanaf 10 jaar.

Als uw kind 12 jaar of ouder is dan kunt u samen les nemen. Kinderen jonger dan 12 jaar geven we apart les omdat de methoden voor volwassenen en kinderen verschilt. Het is vaak wel mogelijk om lessen te volgen op hetzelfde tijdstip. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken.

Dit is afhankelijk uw voortgang en doelen. We raden een cursus aan van minimaal 8 lessen. Het is altijd mogelijk om daarna een vervolgcursus of extra losse lessen te boeken. U kunt ook meteen 12 of 16 lessen boeken. Hoe meer lessen u vooraf boekt, hoe voordeliger het tarief.

Een lesgroep bestaat uit maximaal 8 personen.

Een ski- of snowboardles duurt 60 minuten.

U dient 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn.

 

Jazeker! Skiën of snowboarden op de borstelbaan is een intensieve techniek- en conditietraining.

 

Mocht u angstig zijn dan houden we daar rekening mee. U volgt de lessen op uw eigen tempo en we bouwen het langzaam op. Mocht u echt heel angstig zijn dan adviseren we u om een privéles te volgen waarbij u 1 op 1 les krijgt.

 

Vrij skiën of snowboarden is mogelijk wanneer u al kunt skiën of snowboarden.

 

Gedurende het winterseizoen is ons skicentrum 7 dagen per week geopend en bieden wij dagelijks lessen aan voor kinderen en volwassenen. Check de actuele openingstijden

 

U boekt makkelijk een ski- of snowboard les via onze website. Zodra wij de gegevens en wensen ontvangen hebben, komen wij terug met een voorstel voor lestijden. Bij inschrijving wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren voor dag en tijd. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor inschrijvingen en is het altijd mogelijk om langs te komen bij ons skicentrum. Wij staan u graag te woord!

 

Groepslessen kunnen niet geannuleerd worden. Mocht u een les gemist hebben dan kunt u deze compenseren met een uur vrij skiën. Privélessen kunt u tot 24 uur van tevoren annuleren. Voor lessen die later worden geannuleerd brengen we 50% van het totale bedrag in rekening.

 

De ski- of snowboardlessen worden vooraf betaald. Bij groepslessen betaalt u het hele bedrag, voor alle lessen, in één keer. Privélessen kunnen per les betaald worden.

Jazeker, wij verhuren ski/ snowboard materiaal voor volwassenen en kinderen.

Ja, neem contact op of kom langs voor meer informatie wbt onderhoud.

Jazeker. Bezoek voor meer informatie onze skishop of maak een afspraak.

Ja, bij Skicentrum Moser bewaren we gevonden voorwerpen maximaal één maand. De eerste week kunnen we het voorwerp naar u terugsturen via post of koerier (hier zijn kosten aan verbonden). Na de eerste week kunt u voorwerpen alleen op komen halen.