← terug naar home
Snowcamp Kids

Wil je graag kennismaken met skiën, óf wil je nog beter leren skiën en ook nog eens het wintersportgevoel ervaren, dan is SNOWCAMPS van Skicentrum Moser de ultieme vakantieactiviteit voor jou! In de ochtend krijg je les van een gediplomeerd ski-instructeur van onze skischool, waarna je in het middaguur gezamenlijk een warme maaltijd krijgt en na de lunch nog een verrassingsactiviteit gaat doen. De dag duurt van 09:45 tot omstreeks 14:00 uur!

  • De groepjes zullen klein zijn in verband met Covid-19, namelijk maximaal 6 kinderen per groep. Bij het skiën worden de groepen ingedeeld op niveau, zodat er zoveel mogelijk plezier is en er ook daadwerkelijk wat wordt geleerd.
  • De kosten voor SNOWCAMPS bedragen €37,50 per dag of €130,- voor de 4-daagse (incl. 2 uur ski-les, ski en schoenhuur, warme maaltijd, drinken tussendoor en verrassingsactiviteit).
  • Let op: Aan de hand van het aantal aanmeldingen, maken wij een indeling voor de SNOWCAMPS. Ook omdat de clinics zoveel mogelijk op basis van niveau ingedeeld zullen worden. Geef daarom bij de reservering uw voorkeursdagen aan. Wij zullen contact opnemen, wanneer er veranderingen qua datum plaatsvinden. Dank voor uw begrip hiervoor!